Wij staan voor u klaar

De mensen van Amarantha Uitvaartzorg bieden u praktische ondersteuning en begeleiding bij uitvaarten. Ze verstaan hun vak en helpen u stapsgewijs keuzes te maken die passen bij uw wensen. Als u zelf actief wilt bijdragen aan het vormgeven van de uitvaart is daar alle ruimte voor. Wij vinden dat vanzelfsprekend. Het gaat tenslotte om een geliefde waar u afscheid van wil nemen op de manier zoals u die wenst en bij u past.

Een persoonlijke benadering

Amarantha Uitvaartzorg staat garant voor een persoonlijke benadering. U krijgt met één uitvaartbegeleider te maken, die tot en met de uitvaart uw vaste aanspreekpunt is. Vaste uitvaartbegeleiders zijn Petra van de Minkelis-Klop, tevens eigenaar, Laurette Grasmeijer en Ellis Kortlever-Wemmers. Amarantha Uitvaartzorg kan daarnaast terugvallen op een netwerk van uitvaartbegeleiders en assistenten uit de regio die bijspringen en ondersteunen als dat nodig is.

‘We hebben het grote inlevingsvermogen en de enorme creativiteit om tot optimale oplossingen te komen als een grote steun ervaren.’ – Uit een review

Ons werkgebied

Amarantha Uitvaartzorg verzorgt uitvaarten in de gemeenten Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Molenlanden, Vijfheerenlanden, West Betuwe en Altena. Ook buiten ons vaste werkgebied zijn we u graag van dienst. Zo verzorgt Amarantha Uitvaartzorg uitvaarten in Hilversum en Gooi en Eemland met de in Hilversum woonachtige Laurette Grasmeijer als uitvaartbegeleider.

Amarantha Uitvaartzorg werkt onafhankelijk. Dankzij de samenwerking met collega-uitvaartondernemers kunt u in uw eigen woonplaats rekenen op een compleet verzorgde uitvaart.

Over de naam Amarantha

Amarantha is afgeleid van het Griekse woord amarantos. Dit betekent onverwelkbare, eeuwige schoonheid of bloem. In het Griekse Nieuwe Testament komt dit woord ook voor in de betekenis van krans der heerlijkheid (1 Petrus 5:4). Het beeldmerk in het logo verwijst naar de palmtak, die in de christelijke traditie symbool staat voor de overwinning op de dood.

Het team van Amarantha Uitvaartzorg v.l.n.r.: Petra van de Minkelis-Klop (uitvaartbegeleider), Ellis Kortlever-Wemmers (uitvaartbegeleider), Johan van de Minkelis (bedrijfsvoering) en Laurette Grasmeijer (uitvaartbegeleider).