Een vertrouwd adres voor het verzorgen van uitvaarten in Hardinxveld-Giessendam

Amarantha Uitvaartzorg heeft haar wortels in de Alblasserwaard. We zijn van huis uit bekend met de uitvaarttradities in de regio. Dat maakt Amarantha Uitvaartzorg tot een vertrouwd adres voor het verzorgen van uitvaarten in Hardinxveld-Giessendam.

We werken vanuit een respectvolle houding en doen recht aan de wensen van de overledene en de nabestaanden. We houden rekening met bijzondere wensen of een bepaalde geloofsovertuiging. Onze adviezen zijn slechts bedoeld om de uitvaart zo te regelen zoals u het graag wilt. Samen met u werken we aan een waardig en persoonlijk afscheid.

Begeleiding en ondersteuning

Amarantha Uitvaartzorg helpt u met het regelen van alle voorkomende zaken rondom een overlijden. We adviseren u over het organiseren van de uitvaart en houden maximaal rekening met uw wensen. Er is volop ruimte voor uw eigen inbreng, zowel bij het verlenen van de laatste zorg als bij alle praktische zaken rondom de uitvaart. In goed overleg bespreken we wat u zelf wilt doen en wat wij voor onze rekening nemen.

Zorgvuldigheid en oog voor details

In ons werk komt het aan op zorgvuldigheid en oog voor details. Dat geldt voor de laatste zorg, de wijze waarop we met u als rouwende familie omgaan en het vormgeven van de uitvaart. We houden rekening met uw wensen en leveren uitsluitend maatwerk.

Amarantha Uitvaartzorg staat garant voor een persoonlijke benadering. U krijgt te maken met één uitvaartbegeleider, die tot en met de uitvaart uw vaste aanspreekpunt is.

Een complete uitvaart in Hardinxveld-Giessendam 

Amarantha Uitvaartzorg werkt onafhankelijk. Dankzij de samenwerking met collega-uitvaartondernemers kunnen wij ook in Hardinxveld-Giessendam een complete uitvaart verzorgen. Zo maken wij regelmatig gebruik van het uitvaartcentrum van De Drechtstreek aan de Spindermolen voor afscheidsdiensten en condoleances. Ook werken wij samen met De Parel, het Kerkcentrum en dorpshuis Drijvershof, de beide laatste in Boven-Hardinxveld.

De uitvaartbegeleiders van Amarantha Uitvaartzorg: v.l.n.r. Laurette Grasmeijer, Petra van de Minkelis-Klop en Ellis Kortlever-Wemmers.

De kosten zijn afhankelijk van uw wensen

Amarantha Uitvaartzorg rekent voor haar dienstverlening een basistarief. Dit omvat de complete begeleiding, vanaf het moment dat u een overlijden meldt tot het nagesprek een aantal weken na de uitvaart.

Op basis van uw specifieke wensen stellen we een kostenbegroting op, zodat u weet waar u aan toe bent en niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. De kostenbegroting hebben we meestal ruim op tijd op papier.

Amarantha Uitvaartzorg werkt onafhankelijk. Dat betekent dat u te allen tijde een uitvaart door ons kunt laten regelen, ook al hebt u een verzekeringspolis bij een andere aanbieder. U kunt het opgebouwde bedrag bij Amarantha Uitvaartzorg besteden. Lees wel de polisvoorwaarden goed door.

‘We waren erg blij dat er werd meegedacht over hoe we de jonge kinderen zo goed mogelijk bij het afscheid van oma konden betrekken.’ – Uit een review

Een gesprek geeft rust voor u en uw familie

Het kan u en uw familie rust geven als u zaken rondom overlijden en uitvaart tijdig bespreekt en vastlegt. Bijvoorbeeld als u ernstig ziek bent en het levenseinde dichterbij komt.

Vanuit onze kennis en ervaring denken we mee over uw specifieke situatie en wensen. Het informatiegesprek is een mooie gelegenheid om kennis te maken en te weten wie straks uw uitvaart begeleidt.

Neem contact op voor een afspraak

De uitvaartbegeleiders van Amarantha Uitvaartzorg vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten. Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak.

De toegangspoort van de oude algemene begraafplaats in Boven-Hardinxveld.