Een gesprek geeft rust voor u en uw familie

Het kan u en uw familie rust geven als u zaken rondom overlijden en uitvaart tijdig bespreekt en vastlegt. Bijvoorbeeld als u ernstig ziek bent en het levenseinde dichterbij komt. De uitvaartbegeleiders van Amarantha Uitvaartzorg vertellen u graag meer over de mogelijkheden in een informatiegesprek. We gebruiken hiervoor een overzichtelijk boekje met handige afvinklijstjes.

‘Alle adviezen en idee├źn waren van grote betekenis. Hierdoor konden we de uitvaart nog persoonlijker maken dan we van tevoren dachten.’ – Uit een review 

Niet alle details hoeven meteen aan de orde te komen. Het gaat erom dat u inzicht krijgt in de mogelijkheden en kosten. Vanuit onze kennis en ervaring denken we mee over uw specifieke situatie en wensen. Het informatiegesprek is een mooie gelegenheid om kennis te maken en te weten wie straks uw uitvaart begeleidt.

Bel of mail om een afspraak te maken

Wat uw situatie ook is, wij komen graag bij u langs, thuis of op een andere plek waar u zich prettig voelt. U ben natuurlijk ook welkom op ons kantoor in Arkel. Aan het informatiegesprek zijn geen kosten verbonden. Bel ons voor een afspraak of stuur een mail. U kunt ook het onderstaande formulier gebruiken.