Begraven en cremeren in West Betuwe

Amarantha Uitvaartzorg verzorgt begrafenissen en crematies in de gemeente West Betuwe, met name in Spijk, Heukelum, Asperen, Herwijnen en Vuren. Dat zijn de kernen die voorheen de gemeente Lingewaal vormden. Ook in andere dorpen van West Betuwe zijn we u graag van dienst, mits onze werkzaamheden dat toelaten.

We werken vanuit een respectvolle houding en doen recht aan de wensen van de overledene en de nabestaanden. We houden rekening met bijzondere wensen of een bepaalde geloofsovertuiging. Onze adviezen zijn slechts bedoeld om de uitvaart zo te regelen zoals u het graag wilt. Samen met u werken we aan een waardig en persoonlijk afscheid.

Maatwerk in uitvaartzorg

Amarantha Uitvaartzorg helpt u met het regelen van alle voorkomende zaken rondom een overlijden. We houden maximaal rekening met uw wensen. Er is volop ruimte voor uw eigen inbreng, zowel bij het verlenen van de laatste zorg als bij alle praktische zaken rondom de condoleance en de uitvaart. In goed overleg bespreken we wat u zelf wilt doen en wat wij voor onze rekening nemen. We leveren uitsluitend maatwerk.

Zorgvuldigheid en oog voor details

In ons werk komt het aan op zorgvuldigheid en oog voor details. Dat geldt voor de laatste zorg, de wijze waarop we met u als rouwende familie omgaan en het vormgeven van de uitvaart.

Amarantha Uitvaartzorg staat garant voor een persoonlijke benadering. U hebt te maken met één uitvaartbegeleider die vanaf de dag van overlijden tot en met de uitvaart uw vaste aanspreekpunt is.

Een complete uitvaart in West Betuwe

Amarantha Uitvaartzorg werkt onafhankelijk. Dankzij de samenwerking met collega-uitvaartondernemers, al dan niet met een eigen uitvaartcentrum, kunnen wij in de gehele gemeente West Betuwe een complete uitvaart verzorgen.

De uitvaartbegeleiders van Amarantha Uitvaartzorg. ‘Vanuit onze kennis en ervaring denken we mee over uw specifieke situatie en wensen.

De kosten zijn afhankelijk van uw wensen

Amarantha Uitvaartzorg rekent voor haar dienstverlening een basistarief. Dit omvat de complete begeleiding, vanaf het moment dat u een overlijden meldt tot het nagesprek een aantal weken na de uitvaart.

Op basis van uw specifieke wensen stellen we een kostenbegroting op, zodat u weet waar u aan toe bent en niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. De kostenbegroting hebben we meestal ruim op tijd op papier. Lees hier meer over tarieven en kosten.

‘Dank jullie wel voor de aandacht, de beleving en alles eromheen. Het verdriet en gemis zijn groot, maar door jullie draaglijk.’ – Uit een review

Amarantha Uitvaartzorg werkt onafhankelijk. Dat betekent dat u te allen tijde een uitvaart door ons kunt laten regelen, ook al hebt u een verzekeringspolis bij een andere aanbieder. U kunt het opgebouwde bedrag bij Amarantha Uitvaartzorg besteden. Tip: Lees eerst de polisvoorwaarden goed door.

Bespreek tijdig uw uitvaartwensen

Het kan u en uw familie rust geven als u zaken rondom overlijden en uitvaart tijdig bespreekt en vastlegt. Bijvoorbeeld als u ernstig ziek bent en het levenseinde dichterbij komt.

Vanuit onze kennis en ervaring denken we mee over uw specifieke situatie en wensen. Het informatiegesprek is een mooie gelegenheid om kennis te maken en te weten wie straks uw uitvaart begeleidt.

Neem contact op voor een afspraak

De uitvaartbegeleiders van Amarantha Uitvaartzorg vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten. Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak.