Begraven en cremeren in de gemeente Vijfheerenlanden

Amarantha Uitvaartzorg verzorgt ook in Leerdam, Meerkerk en andere plaatsen in de gemeente Vijfheerenlanden complete begrafenissen en crematies. Vanuit onze vestiging in Arkel zijn we u graag van dienst.

Samen met u werken we aan een waardig en persoonlijk afscheid. We doen dat vanuit een respectvolle houding, die recht doet aan de wensen van de overledene en de nabestaanden. We houden rekening met bijzondere wensen, bijvoorbeeld vanuit een bepaalde geloofsovertuiging. We zijn vertrouwd met kerkelijke uitvaarttradities in de regio, maar werken met evenveel toewijding aan een uitvaart met moderne elementen.

Begeleiding en ondersteuning

Amarantha Uitvaartzorg helpt u met het regelen van alle voorkomende zaken rondom een overlijden. Er is volop ruimte voor uw eigen inbreng, zowel bij het verlenen van de laatste zorg als bij alle praktische zaken rondom de condoleance en de uitvaart. In goed overleg bespreken we wat u zelf wilt doen en wat wij voor onze rekening nemen. Uw wensen staan centraal; we leveren dus uitsluitend maatwerk.

Zorgvuldigheid en oog voor details

In ons werk komt het aan op zorgvuldigheid en oog voor details. Dat geldt voor de laatste zorg, de wijze waarop we met u als rouwende familie omgaan en het vormgeven van de uitvaart. We zetten net dat stapje extra waardoor het afscheid van uw geliefde een blijvende, waardevolle herinnering wordt.

Een persoonlijke benadering

Amarantha Uitvaartzorg is een kleinschalige uitvaartonderneming, die garant staat voor een persoonlijke benadering. U hebt te maken met één uitvaartbegeleider, die tot en met de uitvaart uw vaste aanspreekpunt is.

Een complete uitvaart in Leerdam en andere kernen van gemeente Vijfheerenlanden

Amarantha Uitvaartzorg is niet gebonden aan een eigen uitvaartcentrum, maar kiest de locatie die u wenst. Dat geeft veel flexibiliteit. Dankzij de samenwerking met collega-uitvaartondernemers en andere toeleveranciers kunnen wij ook in Leerdam, Meerkerk en andere plaatsen in de gemeente Vijfheerenlanden een complete uitvaart verzorgen.

‘In de kerk was een bloemenkunstenaar die een schitterend bloemstuk heeft gemaakt dat paste bij onze vriend.’ – Uit een review

De kosten zijn afhankelijk van uw wensen

Wij rekenen voor onze dienstverlening een vast aannametarief. Dit omvat de complete begeleiding, vanaf het moment dat u een overlijden meldt tot het nagesprek een aantal weken na de uitvaart.

Voordat we aan de slag gaan stellen we een kostenbegroting op. Dat geeft houvast en voorkomt onverwachte verrassingen. De kostenbegroting hebben we doorgaans binnen 24 uur op papier.

De uitvaartbegeleiders van Amarantha Uitvaartzorg. ‘ We zetten net dat stapje extra waardoor het afscheid van uw geliefde een blijvende, waardevolle herinnering wordt.’

Ook als u elders een verzekering heeft

Amarantha Uitvaartzorg werkt onafhankelijk. Dat betekent dat u te allen tijde een uitvaart door ons kunt laten regelen, ook al hebt u een verzekeringspolis bij een andere aanbieder. U kunt het opgebouwde bedrag bij Amarantha Uitvaartzorg besteden. Lees wel de polisvoorwaarden goed door.

Bespreek tijdig uw wensen

Het geeft u en uw familie rust als u zaken rondom overlijden en uitvaart tijdig bespreekt en vastlegt. Bijvoorbeeld als u ernstig ziek bent en het levenseinde dichterbij komt. We gebruiken hiervoor een overzichtelijk boekje met handige afvinklijstjes.

Vanuit onze kennis en ervaring denken we mee over uw specifieke situatie en wensen. Het informatiegesprek is een mooie gelegenheid om kennis te maken en te weten wie straks uw uitvaart begeleidt.

Neem contact op voor een afspraak

De uitvaartbegeleiders van Amarantha Uitvaartzorg vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten. Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak.

Het stadsfront van Leerdam gezien vanaf de Lingebrug.