Voor uitvaarten, begrafenissen en crematies in Leerdam en omgeving

Amarantha Uitvaartzorg verzorgt ook in Leerdam en omliggende plaatsen complete begrafenissen en crematies. Vanuit onze hoofdvestiging in Arkel zijn we u graag van dienst.

Samen met u werken we aan een waardig en persoonlijk afscheid. We doen dat vanuit een respectvolle houding, die recht doet aan de wensen van de overledene en de nabestaanden. We houden rekening met bijzondere wensen, bijvoorbeeld vanuit een bepaalde geloofsovertuiging. We zijn vertrouwd met kerkelijke uitvaarttradities in de regio, maar werken met evenveel toewijding aan een uitvaart met moderne elementen.

Begeleiding en ondersteuning

Amarantha Uitvaartzorg helpt u met het regelen van alle voorkomende zaken rondom een overlijden. Er is volop ruimte voor uw eigen inbreng, zowel bij het verlenen van de laatste zorg als bij alle praktische zaken rondom de condoleance en de uitvaart. In goed overleg bespreken we wat u zelf wilt doen en wat wij voor onze rekening nemen. Uw wensen staan centraal; we leveren dus uitsluitend maatwerk.

Zorgvuldigheid en oog voor details

In ons werk komt het aan op zorgvuldigheid en oog voor details. Dat geldt voor de laatste zorg, de wijze waarop we met u als rouwende familie omgaan en het vormgeven van de uitvaart. We zetten net dat stapje extra waardoor het afscheid van uw geliefde een blijvende, waardevolle herinnering wordt.

Een persoonlijke benadering

Amarantha Uitvaartzorg is een kleinschalige uitvaartonderneming, die garant staat voor een persoonlijke benadering. U hebt te maken met één uitvaartbegeleider, die tot en met de uitvaart uw vaste aanspreekpunt is.

Een complete uitvaart in Leerdam

Amarantha Uitvaartzorg is niet gebonden aan een eigen uitvaartcentrum, maar kiest de locatie die u wenst. Dat geeft veel flexibiliteit. Dankzij de samenwerking met collega-uitvaartondernemers en andere toeleveranciers kunnen wij ook in Leerdam en omliggende plaatsen een complete uitvaart verzorgen.

De kosten zijn afhankelijk van uw wensen

Wij rekenen voor onze dienstverlening een basistarief. Dit omvat de complete begeleiding, vanaf het moment dat u een overlijden meldt tot het nagesprek een aantal weken na de uitvaart.

Voordat we aan de slag gaan stellen we een kostenbegroting op. Dat geeft houvast en voorkomt onverwachte verrassingen. De kostenbegroting hebben we doorgaans binnen 24 uur op papier.

Ook als u elders een verzekering hebt

Amarantha Uitvaartzorg werkt onafhankelijk. Dat betekent dat u te allen tijde een uitvaart door ons kunt laten regelen, ook al hebt u een verzekeringspolis bij een andere aanbieder. U kunt het opgebouwde bedrag bij Amarantha Uitvaartzorg besteden. Lees wel de polisvoorwaarden goed door.

Bespreek tijdig uw wensen

Het geeft u en uw familie rust als u zaken rondom overlijden en uitvaart tijdig bespreekt en vastlegt. Bijvoorbeeld als u ernstig ziek bent en het levenseinde dichterbij komt.

Vanuit onze kennis en ervaring denken we mee over uw specifieke situatie en wensen. Het informatiegesprek is een mooie gelegenheid om ons te ontmoeten en te weten wie straks uw uitvaart begeleidt.

Neem contact op voor een afspraak

De uitvaartbegeleiders van Amarantha Uitvaartzorg vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten. Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak.