Begraven en cremeren in Woudrichem

Amarantha Uitvaartzorg verzorgt begrafenissen en crematies in Woudrichem en omliggende dorpen, waaronder Sleeuwijk, Nieuwendijk, Almkerk en Giessen. We werken vanuit een respectvolle houding en doen recht aan de wensen van de overledene en de nabestaanden. We houden rekening met bijzondere wensen of een bepaalde geloofsovertuiging. Onze adviezen zijn slechts bedoeld om de uitvaart zo te regelen zoals u het graag wilt. Samen met u werken we aan een waardig en persoonlijk afscheid.

Begeleiding en ondersteuning

Amarantha Uitvaartzorg helpt u met het regelen van alle voorkomende zaken rondom een overlijden. We adviseren u over het organiseren van de uitvaart en houden maximaal rekening met uw wensen. Er is volop ruimte voor uw eigen inbreng, zowel bij het verlenen van de laatste zorg als bij alle praktische zaken rondom de uitvaart. In goed overleg bespreken we wat u zelf wilt doen en wat wij voor onze rekening nemen.

Zorgvuldigheid en oog voor details

In ons werk komt het aan op zorgvuldigheid en oog voor details. Dat geldt voor de laatste zorg, de wijze waarop we met u als rouwende familie omgaan en het vormgeven van de uitvaart. We houden rekening met uw wensen en leveren uitsluitend maatwerk.

Een persoonlijke benadering

Amarantha Uitvaartzorg is een kleinschalige uitvaartonderneming, die garant staat voor een persoonlijke benadering. U hebt te maken met één uitvaartbegeleider, die tot en met de uitvaart uw vaste aanspreekpunt is.

Onafhankelijk

Amarantha Uitvaartzorg werkt onafhankelijk. Dankzij de samenwerking met collega-uitvaartondernemers, al dan niet met een eigen uitvaartcentrum, kunnen wij ook in Woudrichem, Sleeuwijk, Nieuwendijk en omliggende dorpen een complete uitvaart verzorgen.

De uitvaartbegeleiders van Amarantha Uitvaartzorg. ‘In goed overleg bespreken we wat u zelf wilt doen en wat wij voor onze rekening nemen.

De kosten zijn afhankelijk van uw wensen

Amarantha Uitvaartzorg rekent voor haar dienstverlening een basistarief. Dit omvat de complete begeleiding, vanaf het moment dat u een overlijden meldt tot het nagesprek een aantal weken na de uitvaart.

Op basis van uw specifieke wensen stellen we een kostenbegroting op, zodat u weet waar u aan toe bent en niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. De kostenbegroting hebben we doorgaans binnen 24 uur op papier.

Ook met een uitvaartverzekering bent u vrij om de uitvaartonderneming te kiezen die u wilt. U kunt de uitkering van uw uitvaartverzekering dus gewoon bij Amarantha Uitvaartzorg besteden. Lees wel de polisvoorwaarden van uw verzekering goed door.

Bespreek tijdig uw uitvaartwensen

Het kan u en uw familie rust geven als u zaken rondom overlijden en uitvaart tijdig bespreekt en vastlegt. Bijvoorbeeld als u ernstig ziek bent en het levenseinde dichterbij komt.

Vanuit onze kennis en ervaring denken we mee over uw specifieke situatie en wensen. Het informatiegesprek is een mooie gelegenheid om kennis te maken en te weten wie straks uw uitvaart begeleidt.

Neem contact op voor een afspraak

De uitvaartbegeleiders van Amarantha Uitvaartzorg vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten. Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak.

Zicht op de historische binnenstad van Woudrichem met links de molen Nooit Gedagt en de toren van de Sint Martinuskerk.